FasciaMethod®

FasciaMethod ®-tunti
su klo 17-18, juhlaluokka

FasciaMethod ® on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tämä kuntouttavan näkökulman sisältävä kehonhuoltotunti pitää sisällään harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Tällä tunnilla keskitytään liikkuvuuden parantamiseen ja kireyksien helpottamiseen lempeillä ja huoltavilla FasciaMethod -konseptin liikkeillä sisältäen myofaskiaalista liikkuvuusharjoittela, liikehallintaharjoittelua sekä fasciakäsittelyä pallolla.

Liikkeet ovat rauhoittavia ja kehoa palauttavia. Tunti sopii erilaisille harjoittelijoille, niin vasta-alkajille ja kuin enemmän kehotyöskentelyäkin tehneille.
Tunnin ohjaa jooga-, kehonhuolto- sekä rentoutustuntien ohjaaja Tuija Kiuru.

Kaikilla tunneilla tulee olla mukana oma joogamatto sekä rennot vaatteet, jossa on hyvä liikkua tunnin aikana. Myös villasukat suositeltavat!

Tunnin alussa siirrämme yhdessä huonekalut luokassa pois tunnin tieltä.

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 130 euroa ja kertoja on 13. Kesto on noin 60 min. Sunnuntaisin ryhmät kokoontuvat 7.2.-16.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ja pääsiäissunnuntaina (4.4.2021) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella: https://forms.gle/ZREVVXZRshoTErBi7

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.