Aamujoogat syksy 2020

Aamujoogien aikataulut

(Kuvaukset ja ilmoittautumiset alla.)
Herättelevä aamuflow tiistaisin klo 8:00
Herättelevä aamuflow tiistaisin klo 9:00 TÄYNNÄ
Energisoiva aamujooga torstaisin klo 8:00

Herättelevä aamuflow – jooga
ti klo 8:00-9:00, keskiluokka

Tervetuloa heräämään uuteen aamuun lempeän dynaamisen joogan virtauksessa. Liikumme oman hengityksen tahtiin jooga-asanasta toiseen. Tunti lisää voimaa, liikkuvuutta ja keskittymiskykyä. Löydämme läsnäoloa, lämpöä ja rauhaa kehoon, mieleen ja sydämeen. Energisoivan ja avaavan tunnin päätämme loppurentoutukseen.

Päälle rennot vaatteet ja mukaan omat jooga- tai jumppamatot. Joogaamme avojaloin, villasukat voit ottaa mukaan loppurentoutusta varten.

Ohjaajana RYT200 joogaopettaja Päivi Koivumaanaho.

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Osallistumismaksu on syksyllä 140 euroa ja kertoja on 14. Kesto on noin 60 min. Tiistaisin ryhmät kokoontuvat 1.9.-8.12.2020. Syyslomaviikolla (vk 42) ei ole tunteja.

Mikäli ilmoittaudut kesken kauden, vähennetään kurssimaksusta jo menneet tunnit á 10€.

ILMOITTAUTMISLOMAKE: https://forms.gle/4BhHu5rRJffPYAGp8

Herättelevä aamuflow – jooga TÄYNNÄ
ti klo 9:00-10:00, keskiluokka

Ohjaajana RYT200 joogaopettaja Päivi Koivumaanaho.

ILMOITTAUTMISLOMAKE: KURSSI ON TÄYNNÄ

Energisoiva aamujooga
to klo 8:00-9:00, keskiluokka

Tervetuloa heräämään uuteen aamuun dynaamisen joogan lempeässä virtauksessa. Liikumme oman hengityksen tahtiin jooga-asanasta toiseen. Tietoinen liike ja linjaus lisäävät voimaa, liikkuvuutta ja keskittymiskykyä. Löydämme läsnäoloa, lämpöä ja rauhaa kehoon, mieleen ja sydämeen. Energisoivan ja avaavan tunnin päätämme loppurentoutukseen.

Torstain aamujooga sopii hieman kokeneemmille liikkujille tai jo tovin jooganneille.

Ohjaajana RYT200-joogaopettaja Päivi Koivumaanaho.

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Osallistumismaksu on syksyllä 140 euroa ja kertoja on 14. Kesto on noin 60 min. Torstaisin ryhmät kokoontuvat 3.9.-10.12.2020. Syyslomaviikolla (vk 42) ei ole tunteja.

ILMOITTAUTMISLOMAKE: https://forms.gle/6C9ntptXjC9Tr9f77