FasciaMethod® Kylätilalla

FasciaMethod ®-tunti
su klo 17-18, juhlaluokka

FasciaMethod ® on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tämä kuntouttavan näkökulman sisältävä kehonhuoltotunti pitää sisällään harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Tällä tunnilla keskitytään liikkuvuuden parantamiseen ja kireyksien helpottamiseen lempeillä ja huoltavilla FasciaMethod -konseptin liikkeillä sisältäen myofaskiaalista liikkuvuusharjoittela, liikehallintaharjoittelua sekä fasciakäsittelyä pallolla.
Liikkeet ovat rauhoittavia ja kehoa palauttavia. Tunti sopii erilaisille harjoittelijoille, niin vasta-alkajille ja kuin enemmän kehotyöskentelyäkin tehneille.
Tunnin ohjaa jooga-, kehonhuolto- sekä rentoutustuntien ohjaaja Tuija Kiuru.

Kaikilla tunneilla tulee olla mukana oma joogamatto sekä rennot vaatteet, jossa on hyvä liikkua tunnin aikana. Myös villasukat suositeltavat!

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen (10) treenaajaa. Osallistumismaksu on syksyllä 130 euroa ja kertoja on 13. Kesto on noin 60 min. Sunnuntaisin ryhmät kokoontuvat 6.9.-13.12.2020. Syyslomaviikolla (vk 42) ja itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole tunteja.

Mikäli ilmoittaudut kesken kauden, vähennetään kurssimaksusta jo menneet tunnit á 10€.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ: https://forms.gle/Ujr4p8jpoto59m3b8