Keskiviikon joogat syksy 2020

Keskiviikon joogien aikataulut

(Kuvaukset ja ilmoittautumiset alla.)
Flowjooga klo 17:30
Nuorten jooga klo 17:30
Dynaaminen flowjooga klo 18:40
Dynaaminen jooga klo 18:40
Lempeä jooga klo 19:45

Kylätilan Flowjooga
ke klo 17.30-18.30, keskiluokka

Flowjoogatunnilla yhdistetään dynaamisen joogan ja lempeän joogan harjoituksia. Flowjoogassa liikutaan asanasta toiseen hengityksen saattelemana. Jokainen tunti on hieman erilainen ja pitää sisällään dynaamisia ja rauhallisempia osioita. Sisäinen harjoitus on osa tuntia: erilaisia teemoja tutkitaan eteenpäin virtaavan harjoituksen kulussa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta.

Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, oman joogamaton sekä vesipullon. Opettaja: Kaisa Kuurne

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Osallistumismaksu on syksyllä 140 euroa ja kertoja on 14. Kesto on noin 60 min. Keskiviikkoisin ryhmät kokoontuvat 2.9.-9.12.2020. Syyslomaviikolla (vk 42) ei ole tunteja.

ILMOITTAUTMISLOMAKE: https://forms.gle/z8V3GsK8CDZr7LRx6

Nuorten jooga (noin 12-18 vuotiaille)
ke klo 17.30-18.30, juhlaluokka

Nuorten joogatunnilla tutustutaan joogaan ja eri joogatyyleihin teemojen mukaisesti. Tunnilla kehitetään keskivartalon hallintaa, tukilihaksistoa ja liikkuvuutta rennossa ilmapiirissä, johon kaikki ovat tervetulleita. Nuorten joogassa opitaan joogan perusteita ja annetaan kehon liikkua vaivattomasti sekä tehdään virtaavaa harjoitusta, jossa välillä rauhoitutaan ja välillä hikoillaan. Kaikki liikkeet toteutetaan oman kehon rajoja kunnioittaen, samalla jatkuvasti kuin huomaamatta harjoituksessa kehittyen.

Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, oman joogamaton sekä vesipullon. Tunnin alussa siirrämme yhdessä juhlaluokan kalusteet sivuun. Opettaja: Kaisa Paatero

ILMOITTAUTMISLOMAKE: https://forms.gle/TsuXCnWt3mvDvj349

Dynaaminen flowjooga

Dynaamisella flowjoogatunnilla syvennytään joogan virtaavaan liikkeeseen, jossa asanat seuraavat toisiaan hengityksen kuljettamina. Voimakasta harjoitusta kannattelevat joogan hengitystekniikka ja mielen keskittäminen. Harjoituksen aikana työstetään aina myös mieltä ja tarkastellaan joogisesti erilaisia elämän teemoja läsnäolosta, iloon, hyväksyntään ja takertumattomuuteen. Mukaan ovat tervetulleita niin kokeneet kuin aloittelevat harjoittajat, jotka kaipaavat voimakkaampaa harjoitusta.

Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, oman joogamaton sekä vesipullon.Opettaja: Kaisa Kuurne

ILMOITTAUTMISLOMAKE: https://forms.gle/rnUkouh64nXuc6iQA

Dynaaminen jooga
ke klo 18.40-19.40, juhlaluokka

Dynaaminen jooga on kehoa ja erityisesti tukilihaksistoa vahvistava joogatunti. Harjoituksessa yhdistyy hengitys ja asanasta toiseen pääsääntöisesti virtaava liike, välillä pysähtyen asanoihin voimistamaan harjoituksen tehoa. Tunnilla saat hien pintaan ja opit joka kerta jotain uutta, oman kehon rajoja kuunnellen.

Jokainen tunti alkaa ja päättyy lyhyeen meditaatio- tai hengitysharjoitukseen, jolla syvennämme koko kehon tietoisuutta.

Jokaisella tunnilla käydään myös hieman perusteellisemmin läpi jonkin asanan tekniikka, eli saat tunnilta eväitä myös omaan harjoitukseesi hyvän treenin lisäksi.

Tervetuloa nauttimaan omasta ajasta ja tehokkaasta (mutta kuitenkin lempeästä) harjoituksesta. Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, vesipullon, oman joogamaton sekä halutessasi joogatiilen. Opettaja: Kaisa Paatero

ILMOITTAUTMISLOMAKE: https://forms.gle/gprr7BYAzmSyGLHJA

Lempeä jooga
ke klo 19.45-20.45, keskiluokka

Lempeä jooga keskittyy hyvää tekevään rauhalliseen liikkeeseen ja hermostoa palauttavaan harjoitukseen, jossa stressi laantuu ja mieli tyyntyy. Asanat ja hengitys yhdistyvät levollisella tavalla, joka auttaa pysähtymään oman itsen äärelle. Tunti pitää sisällään joogaterapeuttisia näkökulmia, kuten keholle hyviä ja terveellisiä asentoja ja liikeratoja, kehotietoisuutta kehittäviä harjoituksia, rentouttavaa hengitystä ja äänenkäyttöä sekä lyhyitä meditaatioita. Tunnelma on salliva ja lempeä. Tunti sopii kaikille.

ILMOITTAUTMISLOMAKE: https://forms.gle/Lu7M2rUhVCh5phcC8