Dynaaminen flowjooga

Dynaamisella flowjoogatunnilla syvennytään joogan virtaavaan liikkeeseen, jossa asanat seuraavat toisiaan hengityksen kuljettamina. Voimakasta harjoitusta kannattelevat joogan hengitystekniikka ja mielen keskittäminen. Harjoituksen aikana työstetään aina myös mieltä ja tarkastellaan joogisesti erilaisia elämän teemoja läsnäolosta, iloon, hyväksyntään ja takertumattomuuteen. Mukaan ovat tervetulleita niin kokeneet kuin aloittelevat harjoittajat, jotka kaipaavat voimakkaampaa harjoitusta.

Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, oman joogamaton sekä vesipullon. Opettaja: Kaisa Kuurne

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 140 euroa ja kertoja on 14. Kesto on noin 60 min. Keskiviikkoisin ryhmät kokoontuvat 3.2.-12.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/wNSLacW6ZMZ8RHSg6

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

• Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.