Energisoiva aamujooga 7:30

to klo 7:30-8:30, keskiluokka

Tervetuloa heräämään uuteen aamuun dynaamisen joogan lempeässä virtauksessa. Liikumme oman hengityksen tahtiin jooga-asanasta toiseen. Tietoinen liike ja linjaus lisäävät voimaa, liikkuvuutta ja keskittymiskykyä. Löydämme läsnäoloa, lämpöä ja rauhaa kehoon, mieleen ja sydämeen. Energisoivan ja avaavan tunnin päätämme loppurentoutukseen.

Torstain aamujooga sopii hieman kokeneemmille liikkujille tai jo tovin jooganneille.

Päälle rennot vaatteet ja mukaan omat jooga- tai jumppamatot. Joogaamme avojaloin, villasukat voit ottaa mukaan loppurentoutusta varten.

Ohjaajana RYT200-joogaopettaja Carita Koivumaanaho.

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Koronarajoituksista johtuen tämän joogakurssin kolme ensimmäistä tapaamiskertaa tapahtuvat etänä internetin välityksellä. Saat ohjeet etätunnille liittymiseen opettajalta sähköpostin välityksellä.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 160 euroa ja kertoja on 16. Kesto on noin 60 min. Torstaisin ryhmät kokoontuvat 14.1.-6.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/LjS7FX4x8JNMyoXs7

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.