Flowjooga

ke klo 17.30-18.30, keskiluokka

Flowjoogatunnilla yhdistetään dynaamisen joogan ja lempeän joogan harjoituksia. Flowjoogassa liikutaan asanasta toiseen hengityksen saattelemana. Jokainen tunti on hieman erilainen ja pitää sisällään dynaamisia ja rauhallisempia osioita. Sisäinen harjoitus on osa tuntia: erilaisia teemoja tutkitaan eteenpäin virtaavan harjoituksen kulussa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta.

Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, oman joogamaton sekä vesipullon. Opettaja: Kaisa Kuurne

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 140 euroa ja kertoja on 14. Kesto on noin 60 min. Keskiviikkoisin ryhmät kokoontuvat 3.2.-12.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/xyoT2CRJBwatfnds5

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.