Lapsi & vanhempi -jooga jatko-ryhmä

su klo 17:45-18:45, keskiluokka

Tule joogaamaan yhdessä lapsen kanssa tunnelmalliselle Tapanilan Kylätilalle! Luvassa rentoa yhdessäoloa, jooga-asentoja, läsnäoloa, voimaa ja vetreyttä. Harjoittelemme liikkumista ja rentoutumista oman hengityksen tahtiin.

Lapsi & vanhempi -tunnilla teemme yksilö- ja pariharjoituksia, jotka vahvistavat keskittymiskykyä, luottamusta ja kehotietoisuutta. Jooga tukee mielen ja kehon tasapainoa, opettaa rentoutumista ja oikeaa hengitystä. Tunnille et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Joogatunti on suunnattu 6-11-vuotiaille lapsille (kouluikäisille) ja kaikille aikuisille – vanhemmille, isovanhemmille, kummeille, sedille ja tädeille.

Päälle rennot vaatteet ja mukaan omat jooga/jumppamatot. Joogaamme avojaloin, villasukat voit ottaa mukaan loppurentoutusta varten.

Ohjaajana RYT200 Heartful Yoga -opettaja, FM, äiti ja iyengarjoogaaja Carita Koivumaanaho.

Ryhmään mahtuu yhteensä kuusi joogaparia (eli 12 joogaajaa).

Osallistumismaksu on keväällä 2021 161 euroa ja kertoja on 13. Kesto on noin 60 min. Sunnuntaisin ryhmät kokoontuvat 7.2.-16.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ja pääsiäissunnuntaina (4.4.2021) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/dD2cRJSVWPYJfEf26

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.