Lempeä jooga

ke klo 19.45-20.45, keskiluokka

Lempeä jooga keskittyy hyvää tekevään rauhalliseen liikkeeseen ja hermostoa palauttavaan harjoitukseen, jossa stressi laantuu ja mieli tyyntyy. Asanat ja hengitys yhdistyvät levollisella tavalla, joka auttaa pysähtymään oman itsen äärelle. Tunti pitää sisällään joogaterapeuttisia näkökulmia, kuten keholle hyviä ja terveellisiä asentoja ja liikeratoja, kehotietoisuutta kehittäviä harjoituksia, rentouttavaa hengitystä ja äänenkäyttöä sekä lyhyitä meditaatioita. Tunnelma on salliva ja lempeä. Tunti sopii kaikille.

Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, oman joogamaton sekä vesipullon.Opettaja: Kaisa Kuurne

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 140 euroa ja kertoja on 14. Kesto on noin 60 min. Keskiviikkoisin ryhmät kokoontuvat 3.2.-12.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/DZeFhiUFNA3ZPjH47

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.