Nuorten jooga

ke klo 17.30-18.30, juhlaluokka

Nuorten joogatunnilla tutustutaan joogaan ja eri joogatyyleihin teemojen mukaisesti. Tunnilla kehitetään keskivartalon hallintaa, tukilihaksistoa ja liikkuvuutta rennossa ilmapiirissä, johon kaikki ovat tervetulleita. Nuorten joogassa opitaan joogan perusteita ja annetaan kehon liikkua vaivattomasti sekä tehdään virtaavaa harjoitusta, jossa välillä rauhoitutaan ja välillä hikoillaan. Kaikki liikkeet toteutetaan oman kehon rajoja kunnioittaen, samalla jatkuvasti kuin huomaamatta harjoituksessa kehittyen.

Jooga on suunnattu 12-18-vuotiaille.

Mukaan tarvitset mukavat treenivaatteet, oman joogamaton sekä vesipullon. Tunnin alussa siirrämme yhdessä juhlaluokan kalusteet sivuun. Opettaja: Kaisa Paatero-Heinonen

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Koronarajoituksista johtuen tämän joogakurssin kolme ensimmäistä tapaamiskertaa tapahtuvat etänä internetin välityksellä. Saat ohjeet etätunnille liittymiseen opettajalta sähköpostin välityksellä.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 170 euroa ja kertoja on 17. Kesto on noin 60 min. Keskiviikkoisin ryhmät kokoontuvat 13.1.-12.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/dSSjJKkgViuZ3UgV9

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.