YIN 2 jooga

su klo 19:10-20:10, juhlaluokka

Yin jooga on rauhallista, hidasta ja tunnilla pääpaino on rauhoittavissa venytysasanoissa eli -asennoissa. Jokaisella tunnilla keskitytään aina avaamaan lantion ja selän aluetta sekä teemoittain kiertoja ja ylävartalon ja jalkojen alueita. Huomioimme ja avaamme monipuolisesti kehon eri liikeratoja pehmeästi ja kehoa kuunnellen. Yin joogassa voimme antaa itsellemme mahdollisuuden syventyä läsnäoloon hetkessä sekä sekä mielen rauhoittamiseen. Tunnin ohjaa jooga-, kehonhuolto. sekä rentoutustuntien ohjaaja Tuija Kiuru.

Kaikilla tunneilla tulee olla mukana oma joogamatto sekä rennot vaatteet, jossa on hyvä liikkua tunnin aikana. Myös villasukat suositeltavat!

Ryhmään mahtuu yhteensä kymmenen joogaajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 130 euroa ja kertoja on 13. Kesto on noin 60 min. Sunnuntaisin ryhmät kokoontuvat 7.2.-16.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ja pääsiäissunnuntaina (4.4.2021) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/eTJX4foksBbyQ7yC8

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.