Kylätilan lempeä kehonhuolto

Eläkeläisille, maanantaisin klo 12:00-12:30, ULKONA VUODEN 2020 LOPPUUN!

HUOM: Kylätilan lempeä kehonhuolto on siirtynyt ulkokävelyyn, joka sisältää keppijumppaa vuoden 2020 loppuun asti. Tämä johtuu vallitsevista koronasuosituksista. Emme kahvittele enää tämän vuoden puolella. Otathan kävelylle mukaan säähän sopivat vaatteet. Kepin saa lainaksi kylätilalta.

Lempeä kehonhuolto on eläkeläiskyläläisille suunnattu jumppatunti (kesto 30 min), jossa liikkeitä tehdään seisten tai tuolilla istuen kepin, suksisauvan tai harjanvarren kanssa.
Tunnilla tehdään ryhdin ja liikkuvuuden parantamiseen tähtäävää kehonhuoltoa. Tunti sisältää myös venytyksiä. Liikkeet ovat yksinkertaisia eikä aikaisempaa jumppakokemusta tarvita. Ohjaajina toimivat Ellu Auvinen ja kylätilan koordinaattori Maija Hannula

Jumppa on ilmainen, ota oma juomapullo ja harjanvarsi/keppi/suksisauva, jos kotoa löytyy (meillä on muutama lainakappale). Pukeudu löysiin, säähän sopiviin vaatteisiin, erityisiä jumppavaatteita ei tarvita. Jumppa kestää 30 minuuttia.

Sään salliessa tunti pidetään ulkona. Mikäli ilma on liian kirpeä ulkojumppaan, mutta räntää ei sada liikaa, jakaudumme sisä ja ulkoryhmään, ulkoryhmä käy jumppaa sisältävällä kävelylenkillä. Jos sää ei suosi, olemme sisällä, jakautuneina kahteen luokkaan. Pidämme huolta turvaväleistä ja noudatamme maskisuositusta (jos voit pitää maskia, pidä maskia). Otamme yhteystiedot sisällä jumppaan osallistuneilta ylös viranomaista varten. Yhteistietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, kuin altistumiskartoitukseen, jos sille on tarvetta.

Mikäli kylätilan pääoven portaat ovat hankalat, pääsee kylätilalle myös takakutta, työtilan päädystä. Siellä portaita on 6, ja apua nousemiseen saa aina koordinaattorilta ja kyläavustajalta (jotka pitävät maskia).

Tunnin jälkeen kylätilalla on tarjolla kahvia/teetä ja jutusteluseuraa, myös ulkona.

Maanantaisin klo 12:00-12:30, alkaen 7.9. Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita – tule paikalle sellaisena kuin olet!

Kehonhuoltotunti järjestetään joka maanantai aina 7.12. asti, mikäli suositukset sen sallivat. Jos olet huolissasi turvallisuudesta, voit soittaa koordinaattorille ma-to klo 10-16 0504708706/Maija.