Muskarit

Tapanilan kylätilan muskarit jatkavat syksyllä 2019 Peppi Larin ohjauksessa. Nyt tarjolla on kolme ryhmää ikätason mukaan.

• to klo 17-17.45 Sisarusmuskari 0-6-vuotiaille (paikkoja vapaana!)
  • to klo 17.45-18.30  Muskari 2-3-vuotiaille (täynnä)
  • to klo 18.30-19.15. Muskari 4-6-vuotiaille (peruttu)

Muskarin pääroolissa ovat lapset ja heidän kokemusmaailmansa. Musiikin maailmaan sukellamme yhdessä laulaen, leikkien, lorutellen, liikkuen ja soittaen. Muskari kehittää lapsen musiikillisten taitojen lisäksi myös mm. kielellisiä valmiuksia sekä sosiaalisia ja motorisia taitoja. Suomessa on upea lastenmusiikkikulttuuri, ja muskariryhmissään Peppi käyttää materiaalina sekä perinteisempiä että uudempia lastenlauluja. Musiikkipedagogina hän pitää tärkeänä rohkaista vanhempia laulamaan ja musisoimaan yhdessä lapsen kanssa.

Opettaja Peppi Lari on musiikkipedagogi (AMK), laulunopettaja, laulaja ja muskariopettaja. Hän on valmistunut musiikkipedagogiksi vuonna 2018 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta, jossa opiskeli mm. klassista laulua ja laulupedagogiikkaa, varhaisiän musiikkikasvatusta, musiikkiteatteria ja kuoronjohtoa. Hän on perehtynyt opinnoissaan myös lasten laulunopetukseen, ja hyödyntää tätä osaamistaan myös muskariopettajan työssä.

Kausi alkaa torstaina 22.8., ja päättyy 5.12 (15 kertaa). Tunteja ei pidetä syyslomaviikolla 17.10.

Hinnat:

• 135€ / 1 lapsi
  • 195€ / 2 lasta (sisarukset)

Vanhempien tulee olla mukana sisarusmuskarissa ja 2-3-vuotiaiden ryhmässä. Ensimmäisellä tapaamiskerralla voi open kanssa jutella isompien lasten (4-6 v.) kohdalla, onko jatkossa tarvetta vanhemman läsnäololle. Sisarusmuskariin voi osallistua perheestä myös vain yksi lapsi ja sisarukset ovat tervetulleita muihinkin ikätasonsa ryhmiin.

Otamme jokaiseen ryhmään max 10 lasta. Käsittelemme ilmoittautumiset ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ilmoitamme, mikäli kurssi on ehtinyt täyttyä.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin tapanilanalakoulu@gmail.com 14.8. mennessä. Kerro viestissä puhelinnumerosi, lapsen nimi ja ikä, ja mihin ryhmään haluat ilmoittautua. Kurssilasku tulee sähköpostiisi.