Ukulelekurssi


Kylätilan Ukulele-kurssi
to klo 19:00-20:00, juhlaluokka

Kurssilla tutustutaan ukuleleen alkeista lähtien ja opetellaan laulunsäestystä. Kurssi sopii kaikentasoisille, myös aloittelijoille.

Opettajana Samuli Kiiveri. Kalajoelta kotoisin oleva Samuli on valmistunut Keski-Pohjanmaan konsevatoriosta muusikoksi ja opiskelee nyt kolmatta vuotta Metropolian ammattikorkeakoulussa instrumenttipedagogiksi (musiikinopettajaksi), pääsoittimenaan on sähköbasso. Hän on tehnyt muusikon töitä aktiivisesti viimeisen kolmen vuoden ajan ja tehnyt opetustöitä. Soittohistorialtaan Samuli on alun perin kitaristi ja täten ukulelekin on hänelle tuttuakin tutumpi soitin. Samuli aloittaa ukulelekurssin ohjaamisen Tapanilan kylätilalla keväällä 2021.

Ryhmään mahtuu yhteensä neljätoista soittajaa. Kurssi järjestetään mikäli olemme saaneet vähintään kahdeksan ilmoittautumista.

Koronarajoituksista johtuen ukulelekurssin kolme ensimmäistä tapaamiskertaa tapahtuvat etänä internetin välityksellä. Saat ohjeet etätunnille liittymiseen opettajalta sähköpostin välityksellä.

Osallistumismaksu on keväällä 2021 160 euroa ja kertoja on 16. Kesto on noin 60 min. Torstaisin ryhmät kokoontuvat 14.1.-6.5.2021. Hiihtolomaviikolla (vk 8) ei ole tunteja.

Saat sähköpostilla vahvistuksen ilmoittautumisestasi, kun olemme käsitelleet sen.

Lasku kurssista lähetetään tammikuun lopulla sähköpostilla.

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella: https://forms.gle/yoE5iJ6bDuL2N4yC6

Korona-pandemian vaikutukset kevätkauteen

  • Kylätilan kurssit jatkuvat fyysisesti vasta 1.2.2021. Jotkut kurssit pystyvät aloittamaan etänä internetin välityksellä jo 11.1.2021 alkaen. Muiden kurssien kauden aloitus on siirtynyt 1.2.2021 alkavalle viikolle.
  • Jos olet ilmoittautunut kylätilan kursseille: saat tai olet jo saanut meiltä sähköpostia alkaako sinun kurssisi etänä 11.1.2021 alkaen vai vasta kasvotusten helmikuussa.