Ukulele-kurssi

KEVÄÄN UKULELE-KURSSI LÖYTYY TÄÄLTÄ: https://alakoulu.fi/kurssit/ukulele-kurssi-kevat-2020/

Torstaisin klo 20:15-21:15

Kurssilla tutustutaan ukuleleen alkeista lähtien ja opetellaan laulunsäestystä. Halutessaan pääsee laulamaan myös mukana. Kurssi sopii kaikentasoisille, myös aloittelijalle.

Opettajana toimii Samuli Työrinoja, joka on soittanut kitaraa vuodesta -85. Kitaransoittoa hän on opettanut 2000-luvun alusta lähtien ja opiskellut laaja-alaisesti soitinta mm. Sevillassa flamencokitarakoulu Fundación de Cristiina Heerenissä.

Ryhmään otetaan max 12 osallistujaa, ja minimiosallistujamäärä on 8. Osallistumismaksu on syksyllä 160 euroa ja kertoja on 15. Kesto on noin 60 min. Kausi kestää 22.8.-5.12.2019. (tuntia ei pidetä syyslomalla 17.10.) Ota oma ukulele kurssille mukaan!

Ilmoittautumiset 14.8.2019 mennessä SÄHKÖPOSTILLA tapanilanalakoulu@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja mihin ryhmään haluat ilmoittautua. Saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi. Sähköinen lasku kurssista saapuu sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Laskun maksamalla vahvistat paikkasi ryhmästä. Ilmoittautumiset käsitellään ilmoittautumisjärjestyksessä, ja ilmoitamme, mikäli kurssi on täynnä.

Kurssin sisältöä koskevat tiedustelut: samuli.tyorinoja@mac.com