Yhteisöllinen työtila

Alakoulun pihanpuoleiseen päätyyn, vanhaan Leenan luokkaan on tehty yhteisöllinen työtila, joka on tarkoitettu hiljaiseen työskentelyyn. Vielä nykyäänkin Tapanilan ala-asteella opettava Leena Zellama opetti kyseisessä luokassa yli 20 vuotta.

5 työpisteen lisäksi työtilassa on värisuihkeprintteri, nopea netti, sohvaryhmä, ihania räsymattoja ja kaksi neuvottelupöytää (joille voi levitellä suurempaakin asiaa, jos sille on tarvetta). Työtilassa on työtuolien lisäksi yksi satulatuoli ja jumppapallo, joita saa lainata.

Työtilasta löytyy myös pieni toimistokeittiö, jossa on vesipiste, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet, mikro ja työtilan yhteinen kahvikassa ja snack box.

Alakoulu tarjoaa kahta eri palvelukonseptia työtilakäyttäjille:

Oma työpiste 150€/kk:

• kiinteä oma työpiste (neljä työpöytäpaikkaa, yksi koordinaattorille)
  • langaton verkkoyhteys
  • avainkoodi sisäänpääsyyn
  • oman säilytyslaatikon työpisteen työpöydän säilytystilan lisäksi
  • toimistokeittiö
  • printteri (kk maksu sisältää 30 sivua, lisäsivuista 5 sent/sivu)
  • työtila käytössä 24/7 kellonajoista riippumatta

Käyttöoikeus 2 pv/vko 50€/kk:

• oikeus käyttää neuvottelupöytää (4 työpistettä) tai sohvaa/nojatuolia max 2 pv/viikko
  • langaton verkkoyhteys
  • avainkoodi sisäänpääsyyn
  • oman säilytyslaatikon
  • toimistokeittiö
  • printteri (kk maksu sisältää 20 sivua, lisäsivuista veloitus 5 sent/sivu)
  • työtila käytössä koko vuorokauden kellonajoista riippumatta kahden (2) vuorokauden ajan viikossa

Yhteisöllisen työtilan eteisessä on käytettävissä naulakko ja WC.

Työtilassa saatetaan järjestää paikallisten yhdistysten (Tapanilan kylätilan yhteisöjäsenten) kokouksia muutaman kerran kuukaudessa klo 18-21 välillä. Kokousajat vahvistetaan viimeistään viikkoa ennen, jolloin työtila on kokouskäytössä kokonaan. Muutoin työtila on työtilavuokralaisten käytössä 24/7.

Yhteisöllisessä työtilassa työskentelevät myös Kylätilan koordinaattori ja Kyläavustaja.

Työtila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä:

• junalla 25 minuuttia Helsingin päärautatieasemalta (sis lyhyt kävelymatka)
  • bussilla 40 minuuttia Hakaniemen torilta (sis lyhyt kävelymatka)

Työtilan osoite on Veljestenpiha 9, 00730 Helsinki

Ota yhteyttä kylätilayhdistyksen koordinaattoriin Maijaan (tapanilanalakoulu@gmail.com / 050 470 8706) ja varaa itsellesi työtila keskeltä idyllistä Tapanilaa.